7 Aug 2013

BUCATARELI DE VARA

Dupa atata timp de pauza( pauza de la blogg-erit) noua ni s-a facut un chef nebun de bucatareala. Dar nu va ganditi la "pitroceala" romaneasca eterna, ci la ce se poate mai simplu, niste inghetata, ice tea sau de ce nu, niste prajiturele funny pentru cafeaua de dimineata. Si daca tot noi ne ocupam sa gasimc ele mai design obiecte, iata ce va propunem pentru un desert rece stilish.
Nu stiu ce credeti ca este acest obiect...Pe mine ma ducea cu gandul la un opritor de usa. Dar nu, se pare ca este n desfacator de sticle. Oldstyle, daca stam sa ne gandim la cel folosit de bunicu' acum mult timp, la desfacutul sticlelor de vin din productie proprie. Doar ca asta este realizat de un designer de produs, Brendan Ravenhill, si foloseste si magneti sa ajute mai bine la deschiderea sticlei.

 Se pare ca iepurii din palarie nu fac parte numai din repertoriul magicianului, ci si al bucataresei. Da, acuma poti face magii cu inghetata cu aceste forme speciale. Numai sa decizi compozitia, si magia este garantata! Abracadabralicious!


 Si daca ai chef de o inghetata care nu e inghetata, Norpro propune aceasta tava pentru...prajiturele in forma de inghetata pe bat! O alta fata pe care sa o dai obisnuitilor biscuiti ai bunicii. Aceiasi Marie cu alta palarie, nu?



Si tot din capitolul Inghetata pe bat (ca doar e vara,nu?), cei de la compania franceza Mastrad vin cu o idee noua la un produs vechi, realizand un produs realizat normal din plastic, din silicon. Si cine nu si-ar dori in bucatarie un obiect care a trecut si pe laMOMA NY? Design si utilitate.


Toate produsele prezentate azi, sunt stranse pe FAB

No comments:

Post a Comment