23 Aug 2013

DIN DRAGOSTE PENTRU...BIROU

Şi dacă tema de saptămâna asta este biroul, de acasă sau de aievea, va propunem câteva elemente pe care le puteţi folosi cu efect maxim la reamenajarea colţului vostru de lucru.
Cum ar fi această reinterpretare industrială a planşetei de proiectare. Lemnul a devenit metal si sticlă. Simplu, curat şi septic am zice noi. Dacă vreţi neaparat această masă, o găsiţi pe Maison du monde
Pe acelaşi site găsiţi şi biroul bunicului, refacut. Din resturi. Asta dacă vreţi să redaţi biroului un aspect de atelier. Nouă ne-a atras atenţia.
Nu ştim voi cum sunteţi, dar noi nu am putea trai fară de cafeaua cea de toate zilele. În special cea de dimineaţă. Şi nu se poate o cafea mai bună decât in acest Pebo Vacuum 8-Cup Coffee Maker. Eleganţa cafelei, ce mai?

Ştim că intr-un birou ca la carte, după cum spun specialiştii în protecţia muncii, firele răzleţe ce traverseayă toata încăperea sunt cel mai mare pericol. Aşa e. Şi vă zicem asta din proprie experienţă. Încă purtăm vânătăile rămase în urma căzăturilor repetate.
Nu-i aşa ca niciunul dintre voi nu se uita la ceas, numărând orele rămase pana la terminarea programului? Noi clar nu avem timp de aşa ceva. Dar totuşi, un biroou trebuie prevăzut cu un ceas, ideal unul OKUM MADE. Doar că nu trebuie să fiţi deloc ameţiţi. Să nu se creeze vreo confuzie.:P

No comments:

Post a Comment